kurser i bild

Sommar 2017

 IMG_2076IMG_209310944909_897463520294610_1849873869_n

 

 

Bilden som språk – Måleri 03-06.8.2017 Åland

Kursen består av teori, praktiska övningar och genomgång. På kursen erbjuds strukturerad baskunskap i bild och en problemlösningsmetod inom kreativa processer som gör det lätt att arbeta vidare på egen hand med bildskapandet.

Kursen riktar sig till alla som är intresserade av bildskapande, teckning och måleri samt kreativ problemlösning. Kursen kräver inga förhandskunskaper och är en kurs också för dig som tror att du inte kan teckna och måla. Kursen ger redskap för dig som upplever att du har kört fast med ditt skapande och inte kan förnya dig. Kursen lämpar sig även som prepkurs för att söka in till konstskola.

Bilden som språk är en bildundervisningsmetod som jag har utarbetat under de tjugofem år jag undervisat i bild, teckning och måleri. Metoden har fötts ur ett konkret behov av ett annorlunda sätt att närma sig bildskapande. Titeln Bilden som språk innefattar mycket av det som är tanken med kursen. Bilden är ett språk, som alla kan lära sig.

Undervisning kl 10-16, men utrymmet finns till deltagarnas förfogande hela dagen. Små grupper på 7 personer möjliggör individuell handledning, men vi är ändå tillräckligt många för att man ska ha utbyte av att se på bilder tillsammans med gruppen.

Max deltagarantal 7 personer

Kurspris 420 € (inkl moms 24%)

Material, kost och logi ingår inte i kursavgiften.

Bindande anmälan. Annullering senare än en månad före kursstart

mot läkarintyg.

Lärare: konstmag, fil.mag. Henrika Lax

Plats: Mellangård i Västeränga Lemland. Flakavägen 675

Frågor och anmälningar: henrikalax@gmail.com

tel 018 35463, tel 040 1596727

För dem av er som inte bor på Åland kan jag föreslå B&B Amalia, som ligger några kilometer härifrån för logi. Vi kan även inkvartera några deltagare hemma hos oss.

 

 

Bilden som språk – måleri
Esbo Arbis 28.8-31.8.2017

Kursen består av teori, praktiska övningar och genomgång. På kursen erbjuds strukturerad baskunskap i bild och en problemlösningsmetod inom kreativa processer som gör det lätt att arbeta vidare på egen hand med bildskapandet.
Kursen riktar sig till alla som är intresserade av bildskapande, teckning och måleri samt kreativ problemlösning. Kursen kräver inga förhandskunskaper och är en kurs också för dig som tror att du inte kan teckna och måla.

-anmälningar via Esbo Arbis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s